iNgAt2 SoKmO...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

nak itut mummy?

Sunday, January 2, 2011

what's new on sale @ mommyajim?!


mommy nak buat promosi 1 produk baru tuk korang semua sempena tahun baru nie ;p
kek nie sebenarnye adalah keluaran syarikat milik keluarga mommy
dah lame tapi sajer baru nak kenalkan kat korang thee hee he

ke'special'an kek ini ialah...jeng jeng jeng

istimewa dikukus selama 4 jam (lama tuh!).

sungguh enak dan sedap, tak tipu punyer!.

kompem sesuai untuk hidangan semua majlis.

dipek dalam kotak yang cantik,menarik,tertarik hehe.

mudah dibawa ke mana sahaja.

sesuai kalo korang nak bagi hadiah kat sape2, boss ke, anak buah ke, mak mertuakah :p.

jangan runsing!tahan lama (6 bulan), payah nak rosak

apa yang penting? Yakin SuCi dan HaLaL

so?! ape tunggu lagi...bila lagi korang nak rase kek buatan 2 generasi nh...sedap giler weh...mommy tunggu order k ;p


nak order?! korang bulei jenguk2 blogsale mommy nh sale@mommyajim
atau email @ sms mommy k
sayang u'ols muahh ;p


No comments:

Post a Comment

 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates


Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL