iNgAt2 SoKmO...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

nak itut mummy?

Friday, January 7, 2011

CONTEST 'BUDAK BEDAK'




mommy tertarik dengan contest nie, sebab :


  • my little ajim jarang dibedakkan (sebab dia alergik mase kecik dulu)
  • jimat duit mommy beli bedak tuk dier hehe
  • so bila dpt bedak, dia jadik la mcm budak yg xpenah jumpe bedak thee hee he
  • gambor nie mommy snap pada 12hb jun 2010 yg lepas
  • siap ada bahan bukti botol bedak yg jadik mangsa (bedak tu ciknie yg punyer ;p)
  • bukan stakat muka jer yg kena sapu...badan,baju,katil n meja yg berdekatan pun ada sisa2 taburan bedak
  • naseb baik dpt adiah tudung kan?kalu bedak melompat azim suke ;p
  • hope mommy menang la kan?kan?kan?
sebelom terlupa,
hepi anniversary tuk puan penganjur n mr hubby k
moga berbahagian selalu ;p

No comments:

Post a Comment

 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates


Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL