iNgAt2 SoKmO...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

nak itut mummy?

Thursday, May 23, 2013

'rait ketaih'

now mommy tengah jaga exam kelas tingkatan 4 sambil menge'check' jawapan murid untuk kertas ert...esok cuti pertengahan bermula, mood dah ke laut ni hehe...mommy percaya, anak2 depan mommy nh pon dok berperang perasaan menjawab soalan...best of luck u'olls

Tuesday, May 21, 2013

upin ipin

sejak little arif da pandai tengok upin ipin...tiap2 malam kena bukak dulu citer nh baru dia akan tito...nak suruh dia duduk diam dalam keta, kena pasang gak citer nh...kalo teroasang dekat tv, alamatnyer jangan sape la berani tuka channel...hat abang azim...nanti dia gigit2 abang azim tu...kesian abang, sokmo mengalah dengan adek...mommy sayang anak2 ;)

Sunday, May 19, 2013

hari guru 2013

mommy nak citer pasal hari guru kali ni...2013 merupakan tahun ke7 mommy jadi cegu, sungguhpon masih belum berjawatan tetap...tapi mommy bangga jadi cegu dan sedikit demi sedikit usaha mommy mula diiktiraf.
mommy bukanlah spesis cegu yang popular di sekolah2 tempat mommy ngajar n ianya dibuktikan dengan jumlah hadiah yang pernah mommy terima...gpon ngajar di sekolah menengah, muridnya xla se xcited mana macam budak sekolah rendah.
untuk tahun ni mommy sambut hari guru di smkrlnr tg piandang, mommy berpraktikal di sini sebagai guru ert...setiap sekolah, ada cara n budayanya tersendiri..hari guru dikendalikan oleh badan pengawas sekolah...pendapat mommy, buleila..lagipon mommy paham berkenaan kekangan yang terpaksa mereka hadapi dalam menganjurkan sambutan untuk guru2 ni..mommy tertarik dengan 1 segmen diorang raikan guru2...ada anugerah cegu stylo, cegu tough, cegu ensem, cegu cun, cegu blink2, cegu gyomi, cegu rajin etc...xsalah ada 9 kategori untuk guru lelaki n 11 untuk guru wanita...mommy?! haha...korang tengokla gamba yang mommy letak ni...alahai anak2 tg piandang, kalo betui la cegu ni seropa artis...mesti dari dulu kalo cegu pegi mana2, ado orang tertoleh2 sebab perasan muka cegu ni 1 macam...apapon, cegu bangga dengan anda semua...sekurang2nya walau cegu hanyalah berpraktikal di sini...kamu masih menghargai kewujudan cegu... untuk kawan2 seperjuangan, hepi tices day ya ;)

Saturday, May 18, 2013

little arif

inilah sang putera yg menjadi punca utama sibuknya jadual mommy...sgt berbeza dari c abang...hat nh aktifnya lebih...tengok gambor, paham2 je la ek

halaluya...

<p>hi there...lama betul mommy xberblog...since kelahiran little arif...mommy dilanda kesibukan yg bulei tahan gak la...rindu betul nak jadi blogger semula...tetiba datang angin 'blog' bila abi sarankan untuk mommy join shaklee n idupkan blog semula...masa mula2 belajar buat blog dari sahabat2, mommy takot2 malu...tapi sekarang macam best je...apa yang berlaku?! nanti erk...mommy citer satu2...tunggu ^.^

 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates


Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL