iNgAt2 SoKmO...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

nak itut mummy?

Monday, December 23, 2013

mommy as JSDians





Jangan terlalu bangga dengan hasil usaha kita sehingga terlupakan pertolongan ALLAH.
"Tidak akan bergerak walau satu zarah tanpa izin ALLAH".

Assalamualaikum..
Salam subuh dari mommy & keluarga, hari nih mommy tertarik dengan kata2 di atas… tersentap sekejap hihi… pelbagai usaha yg kita lakukan dalam kehidupan ini, tetapi sebagai manusia biasa ada juga riak dalam diri yg kerdil ini… terjumpa dalam status member pagi2 nh…so mommy, sila sedaq diri sat ;P
Mommy sedang menunggu panggilan posting untuk jawatan guru tetap…sementara itu macam2 yg mommy buat tuk bantu abi cari rezeki buat anak2… mommy kembali uruskan kedai azimart selain mulakan kembali bisnes on9 tapi kali nh mommy cenderung jual barang lain pulak hehe..
Selain dari mempromosi barang dagangan yang sedia ada di kedai, mommy jadik agen jamu susuk dara…wah da pegang status JSDians okeh!...Laaa cegu azee nh juai jamu lak… alHamdulillah dok renung sana sini…dok kaber malu ja xjadi dik oi… selepas 1bulan melibatkan diri, mommy berjaya upgrade jadi pengedar…nie sape2 yg baca entry & teringin info lanjut,khidmat nasihat serta rundingan percuma…pasal JSD bulei contact mommy kat nombor nh 012 9621152 sms/wassup/wechat/line/kakaotalk/viber/tango sumer ada…pilih ja k.


To help and solve women and men problems using advanced and traditional herbs





Sekarang nh mommy sedang giat mencari sape2 yg mahu tambah pendapatan melalui bisnes jamu nh untuk jadik agen bawah mommy…tapi dengan syarat, anda pernah menggunakan produk2 yg terdapat dalam JSD nh…satgi nak menjuai lagu mana kalo x penah try kan? Nak muhong apa kat customer beb…x baek woooo… saranan mommy, niatlah dengan ikhlas…bantu mereka yg memerlukan…buat la kerja dari hati… permulaan sales memang xkencang mana…atleast target 1 order 1 hari…lama2 chek, semangat makin jitu okeh…percayalah!
Hat xkawen buleh ka mommy?! Muleh aih…JSD ade rangkaian produk yg sesuai untuk penjagaan anda yg belum berkahwin, bakal berkahwin, da kahwin dan selepas kahwin…apa saja status anda insyaALLAH ada penawarnya..
Soklan:
Mommy cheq nh xdak masalah apa…tapi tengok JSD nh macam syioookkkk ja…bulehka nak try?!
Awat xbuleh pulak…bulei…atleast amalkan penggunaan feminine wash, masker vagina dan coklat love habibi…terbaik dik!

Wednesday, July 3, 2013

yayy!

yayy! alHamdulillah.., dapatlah juga mommy abeskan pengajian di UPC selama 3semester...bila tamat nh bermaksud juga sama dengan 1 dr sumber kewangan mommy da xde...yep elaun mommy udah distopkan...gaji as gstt ape tah lg la kan...so disebabkan mommy mempunyai keperluan keluarga yg amat tinggi buat masa ini..maka mommy berhasrat untuk memulakan kembali bisnes online yg dilupakan sekejap hari...sedar xsedar, arif pon da 2tahun umo nyer...harap rezki mommy di jalan ini maseh ada...sambil2 menguruskan mai litel shop azimart n rumahtangga...mommy bukak balek mai on9 azimart erk...kawan2, meh la usyar2 kalo2 yg berkenan....pm me okeh...luv uolls ♥

azimartjalansekolah. blogspot.com

Tuesday, July 2, 2013

praktikal cegu

 mommy da abes praktikal sebagai guru pelatih selama 16minggu di SMK Raja Lope....atas nie gamba mommy bersama guru pembimbing...jgn dok tanya hat mana 1 mommy k...nak buat camne...gincu abeh lak time nak amek gamba...buleh la...cun gak tapi xsecun mai cegu Linda yg awet muda kans? kan? ini menyebabkan jeles tau :)
 ini gambar bersama kawan2 yg sama2 praktikal di situ...mommy ler yg paling 'tua' tapi tetap nak menggediks cam adek2....sekali sekala cegu azee pon teringin weh!
 bukti sumbangan dari pihak kami kepada sekolah...hadiah jam dinding, khas untuk kegunaan dewan peperiksaan k....hat tukang bagi tu jadi mangsa buli kakak2 ngee ngeee
 antara bentuk khidmat bantu yg sempat kami buat...ini gamba bahan AVA yang siap dikelaraikan...da susun selambak macam nh nampak sikit lak jumlahnya...padahal, nak berpinor bijik mata eden nh la
jasa terakhir cegu praktikal, keta student xleh stat...mommy pinjamkan alat jer...selebihnyer shikin ler yg buat hehe
nie gamba mural in progress, sempat husna curik tulang erk...kan da kena snap :D

 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates


Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL