iNgAt2 SoKmO...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

nak itut mummy?

Thursday, November 25, 2010

**Me + My PINK Stuff**


salam...mlm nh mommy sungguh xde keje, mentang2la syif abi xabis lg...seronot lak dok buat bw...jalan2 nmpak contest yg mama gee anjurkan nh, kebetulan mood nk try join ape2 contest yg ade...cm best jer...sorry ye puan kiter xberkenalan lg...hope anda sudi jadik kawan saye ;p...mommy bukan ler sorg pinkholic sgt tp ade gak koleksi berkaler pink nh (oops sy mendedahkan kelemahan saya kah?!) xkira kan hehe...
mommy pilih gambar nh cz gambar nh dikandid mase mommy tekun wat keje (ekceli mommy sedar jer mase gambar nh diamik, saje wat2 xto ;p)...saje nk tunjuk nh antara koleksi baju yg mommy suke pakai cz harganye yg alahai...skali seumur idup beb mommy blanje byk tuk sepasang baju, tudung yg share ngn adik mommy, brooch yg mama ai beli dr sabah n paling byk sentimental value nya ialah jam yg mommy pakai 2, da xingat bape taun, kakak mommy beli dr jepun mase dia blaja dulu tp br skali tukau bateri...dia ckp murah jer beli kt pasar lambak tp terkena yg long lasting...rejeki2...ramai yg tego betapa klasik nyer jam nh tau
panjang lak entry nh...k la nh sedikit sebanyak info psl contest: (kopipes je la ye puan ;) )

Buat JULUNG2 kalinya..sebagai tanda penghargaan mama pd uols yg sudi kuar masuk blog mama tanpa JEMU...Mama buat satu contest utk uols...My first ever contest.....
Tapi rasanyaa contest ni sesuai utk peminat pink je kot..Takpe..lain kali mama buat contest tema lain lak yea...
**Me + My PINK Stuff**


SYARAT2NYA :-
  • WAJIB jadi follower mama ye..(done)
  • Buat 1 ENTRY pasal contest ni. (done) Masukkan Badge Contest di atas 2. {kalo takleh save gambar tu..uols print screen dan edit kat paint...hehe kena berusaha sket ya}
  • Letak gambar uols dengan APA SHJ brg yang berwarna PINK.(done) Pink sajork, biru, pepel, hitam tak bley ya..hik3...Kereta, kasut, baju, tudung, teddy bear, tong sampah, pensel..apa2 sajelah asalkan barang tu pink...Jgn letak gambar barang je...gambar uols sekali mesti ada..buatlah aksi GEDIK2 sket...hahahaaha...{gambar tu bioo clear ya..yg kabur2 reject}
  • Last sekali tulis kat bawak gambar tu 'I'm a BIG FAN of MamaGee's blog!!" dan LINK kan kat BLOG MAMA {hik2...sapa tak tulis ni..out terus..}
  • Tinggalkan LINK penyertaan kat bawah N3 ni ya.
  • Takyah tag sesapa....Ok itu aje...senang kan??
TARIKH TUTUP : 29/11/10 kul 8 PM dateline xsmpai lg kan?!

Gambar yg PALING MENARIK di mata mama akan dipilih sebagai PEMENANG!
{kalo ada byk gmbr yg menarik di mata ni...undian akan dibuat ya..}

Nak tau tak hadianya apa?? Hadiahnyaa ialah jeng jeng jenggggggggg

Dari AMFEAZ'S Creative Collection

Kerongsang dr Mak Ngah Collection..
{Ini antara dr hadiahnyaa....shomel tak?? kalo nak..apalagi..join arrr, InsyaAllah..mama akan tambah lg hadiahnya..}


GUD LUCK UOLSS...!!


aiseh lupo lak

2 comments:

 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates


Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL