iNgAt2 SoKmO...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

nak itut mummy?

Monday, December 23, 2013

mommy as JSDians





Jangan terlalu bangga dengan hasil usaha kita sehingga terlupakan pertolongan ALLAH.
"Tidak akan bergerak walau satu zarah tanpa izin ALLAH".

Assalamualaikum..
Salam subuh dari mommy & keluarga, hari nih mommy tertarik dengan kata2 di atas… tersentap sekejap hihi… pelbagai usaha yg kita lakukan dalam kehidupan ini, tetapi sebagai manusia biasa ada juga riak dalam diri yg kerdil ini… terjumpa dalam status member pagi2 nh…so mommy, sila sedaq diri sat ;P
Mommy sedang menunggu panggilan posting untuk jawatan guru tetap…sementara itu macam2 yg mommy buat tuk bantu abi cari rezeki buat anak2… mommy kembali uruskan kedai azimart selain mulakan kembali bisnes on9 tapi kali nh mommy cenderung jual barang lain pulak hehe..
Selain dari mempromosi barang dagangan yang sedia ada di kedai, mommy jadik agen jamu susuk dara…wah da pegang status JSDians okeh!...Laaa cegu azee nh juai jamu lak… alHamdulillah dok renung sana sini…dok kaber malu ja xjadi dik oi… selepas 1bulan melibatkan diri, mommy berjaya upgrade jadi pengedar…nie sape2 yg baca entry & teringin info lanjut,khidmat nasihat serta rundingan percuma…pasal JSD bulei contact mommy kat nombor nh 012 9621152 sms/wassup/wechat/line/kakaotalk/viber/tango sumer ada…pilih ja k.


To help and solve women and men problems using advanced and traditional herbs





Sekarang nh mommy sedang giat mencari sape2 yg mahu tambah pendapatan melalui bisnes jamu nh untuk jadik agen bawah mommy…tapi dengan syarat, anda pernah menggunakan produk2 yg terdapat dalam JSD nh…satgi nak menjuai lagu mana kalo x penah try kan? Nak muhong apa kat customer beb…x baek woooo… saranan mommy, niatlah dengan ikhlas…bantu mereka yg memerlukan…buat la kerja dari hati… permulaan sales memang xkencang mana…atleast target 1 order 1 hari…lama2 chek, semangat makin jitu okeh…percayalah!
Hat xkawen buleh ka mommy?! Muleh aih…JSD ade rangkaian produk yg sesuai untuk penjagaan anda yg belum berkahwin, bakal berkahwin, da kahwin dan selepas kahwin…apa saja status anda insyaALLAH ada penawarnya..
Soklan:
Mommy cheq nh xdak masalah apa…tapi tengok JSD nh macam syioookkkk ja…bulehka nak try?!
Awat xbuleh pulak…bulei…atleast amalkan penggunaan feminine wash, masker vagina dan coklat love habibi…terbaik dik!

No comments:

Post a Comment

 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates


Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL